Ook dit jaar een Huttenbouwdorp Goudse Hout

Ook dit jaar weer een huttenbouwdorp voor alle kinderen uit de wijk !

De reacties op het eerste Huttenbouwdorp Goudse Hout waren vorig jaar erg positief. Er komt dan ook dit jaar opnieuw een huttenbouwdorp voor alle kinderen uit Achterwillens en Middenwillens!

We verklappen alvast dat er wel wat gaat veranderen. Deze zomer zal het huttenbouwdorp namelijk niet meer bij de ingang van de Goudse Hout, maar op het terrein van de Goudse Manege zelf komen ….. We kunnen zo beter gebruik maken van alle mooie faciliteiten van de Manege, zoals de keuken, toiletten en binnenruimte. Uiteraard alle dank aan de Goudse Manege voor hun blijvende ondersteuning van het zomerevenement.

Wat blijft is het kleinschalige, gezellige karakter. Het aantal kinderen dat kan meedoen blijft dus beperkt. De planning is om hetzelfde aantal hutten als vorig jaar aan te houden. Maar … we willen wel iets speciaals gaan doen met het bouwen van de hutten zelf …

De inschrijving start begin april. Er komt een nieuwsmail naar degenen die vorig jaar hebben meegedaan waar en wanneer er kan worden ingeschreven. Dit jaar geldt ‘inschrijven = betalen’. Er zal een prijs gelden van in beginsel € 25 per kind.

Het organisatieteam is versterkt met enthousiaste bewoners die vorig jaar ook hebben meegedaan. We werken samen aan een leuk en afwisselend programma, zowel buiten als binnen. Het paardrijden blijft natuurlijk!

Het huttenbouwdorp is opnieuw in de eerste week van de zomervakantie, dit jaar van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juli.

Meer weten? Meedoen? U kunt een mail sturen naar contact@huttenbouwdorpgoudsehout.nl en/of u abonneren op onze nieuwsmail.

Meer informatie volgt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.