Inschrijving start as. maandag 2 april

Beste kinderen, beste ouders en vrijwilligers,

Ook dit jaar weer een Huttenbouwdorp Goudse Hout!

Voor wie

Na het succes van vorig jaar komt er dit jaar weer een fantastisch Huttenbouwdorp Goudse Hout. Alle kinderen uit Achterwillens en Middenwillens uit groep 3 tot en met 8 zijn welkom voor dit leuke evenement aan het begin van de zomervakantie.

Waar en wanneer: eerste week zomervakantie (17-19 juli) bij de Goudse Manage

Huttenbouwdorp Goudse Hout is ook dit jaar weer in de eerste week van de zomervakantie, van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 juli 2018. We zijn opnieuw te gast bij de Goudse Manege! Vorig jaar was het de eerste keer op het terrein van de Goudse Manege en dat is kinderen, ouders en vrijwilligers zeer goed bevallen.

De hutten staan dichter bij elkaar en alle voorzieningen zijn vlakbij, zoals toiletten, binnenruimte en de keuken van de Goudse Manege. Uiteraard zijn wij de Goudse Manege zeer erkentelijk voor de geboden gastvrijheid!

Met extra activiteiten en nieuwe natuurspeeltuin

Naast het bouwen van mooie hutten zijn er dit jaar weer extra sport- en spelactiviteiten voor de kinderen, zowel op de manege als in het Goudse Hout. En ook dit jaar mogen we weer paardrijden bij de Goudse Manege. Het Avondspel op de woensdagavond voor de oudere kinderen blijft… wat dat is blijft nog even een verrassing …..! En hopelijk is de nieuwe Natuurspeeltuin in de Goudse Hout open: dan zullen we daar zeker gaan kijken en spelen.

Sfeer en opzet

Wat blijft is het kleinschalige, gezellige karakter. Het aantal kinderen dat kan meedoen is beperkt. De planning is om net als vorig jaar acht hutten te gaan bouwen.

Het thema dit jaar is ‘Leven als een indiaan’!

Het wordt niet zomaar een huttenbouwdorp … het wordt een indianen-huttenbouwdorp met hopelijk ook tipi’s (wigwams), wichitaa’s (grashutten) of chickee’s (paalhutten). Alles onder leiding van opperhoofd Willifred. Het opperhoofd zal alle huttenbouwers graag vertellen hoe je de beste indianen-hutten kan maken … en hij weet alles van de dromenvangers, het windorgels en het maken van een goede amulet.

Inschrijven en betalen

De inschrijving start maandag 2 april as. U kunt uw kind(eren) aanmelden via het formulier op deze website Naar aanmeldformulier. Meedoen kost € 25 per kind. Daarnaast vragen we per kind een dagdeel hulp van een ouder/verzorger/opa/oma/wijkbewoner, geen talent willen we onbenut laten!

U kunt altijd contact opnemen met de organisatie indien u een betalingsregeling wilt. Na inschrijving ontvangt u een factuur op het ingevulde mailadres. Na betaling is de deelname definitief.

Meer weten?

Vragen? Ideeën of suggesties? U kunt altijd een mail sturen naar contact@huttenbouwdorpgoudsehout.nl of bellen met 06 38022292 (Resie) of 06 239 56 999 (Martin).

Graag tot ziens in de zomervakantie!

 

NB Locatie Huttenbouwdorp Goudse Hout

De Goudse Manege, Goudse Houtsingel 101

NB Parkeren tijdens het Huttenbouwdorp

Op het parkeerterrein naast de wielerbaan (Kale Jonkerpad) en via het wandelpad en de tijdelijke brug naar het Huttenbouwdorp