Voorbereidingen klaar, woensdagmiddag Goudse Hout !

Goed nieuws, de voorbereidingen voor het Huttenbouwdorp Goudse Hout zijn zo goed als klaar! Zo is dit weekend het hout al bezorgd. Ook het thema van dit jaar ‘een ouderwetse kermis’ zal voor de kinderen leuke verrassingen geven. Naast huttenbouwen zijn er natuurlijk ook extra activiteiten.

Woensdag 24 juli gaan we bijvoorbeeld op een bijzondere manier de Goudse Hout verkennen. Hoe, dat verklappen we nog niet maar het heeft iets met paarden te maken …. Op dit moment wordt dit natuurgebied opnieuw ingericht. Zo komt er een nieuwe natuurspeeltuin, die al bijna klaar is. Op de foto’s is te zien hoe het gaat worden.

Diezelfde woensdag organiseert de Goudse bibliotheek tussen 11 en 13 uur een tuinwandeling in de Heemtuin Goudse Hout. Kinderen leren dan over bomen en kruiden en waar ze voor gebruikt worden. Het zal dus druk worden in De Goudse Hout!