Corona

Beste ouders en kinderen,

De wereld is in de ban van het corona virus. Onze overheid heeft maatregelen afgekondigd om besmetting te voorkomen, de infectie te bestrijden en de invloed ervan zoveel mogelijk te beperken. Vergunningsplichtige activiteiten zijn in ieder geval tot 1 juni niet toegestaan, sportaccommodaties en horeca zijn gesloten, we blijven zoveel mogelijk thuis en houden in ieder geval 1,5 meter afstand tot elkaar. Deze maatregelen zullen voorlopig van kracht blijven. We kunnen op dit moment geen duidelijkheid geven over het wel of niet doorgaan van het huttenbouwdorp / zandkastelen bouwen komende juli op De Goudse Manege. Daarvoor zijn er nog te veel onzekerheden. Als de gezondheidsrisico’s te groot zijn zal het zomerevenement niet doorgaan. Inschrijven is voorlopig nog niet mogelijk. We houden u via deze website op de hoogte van de ontwikkelingen. In de tussentijd wensen we u allen veel sterkte en inspiratie om deze uitdagende periode goed door te komen.